MENU
PAK EEN STOEL
EN SCHUIF AAN
LEKKER (EIGEN)ZINNIG
Het menu van Zo’ndag Werkendam varieert regelmatig omdat we het graag spannend en verrassend houden.
Daarom staan de gerechten ook niet op de kaart, maar vertellen we ter plekke wat voor lekkers onze kok heeft gemaakt.
Steekwoorden? Huisgemaakt, vers, lokaal, waar mogelijk biologisch en met de seizoenen mee.
Benieuwd hoe deze mix van woorden smaakt? Dan zit er niets anders op dan regelmatig Zo’ndag in te lassen.
Desalniettemin geven we een sneakpreview zodat je een beetje weet wat je kunt verwachten.
FOOD
ONTBIJT
Wat dacht je van een overheerlijke croissant met boter en een lekker jammetje?
BRUNCH
Of een soepsurprise met desembrood en boter, een verse moestuinsalade zomaar on the side (zie foto). Loopt het water je al in de mond?
LUNCH
Een Tosti XL met cheddar, Koreaanse kimchi groente en sriracha mayonaise. kan ook…
Een kleine selectie van een Zo’ndag menukaart.
DRINKS
KOFFIE
Americano, Cappuccino, Espresso, Latte… Het is er allemaal, maar probeer ook vooral een keer de ijskoffie. Je hebt de keuze uit Tropical en de speciale Zo’ndag editie.
HUISGEMAAKT
Een huisgemaakte ijsthee met munt en citrus klinkt je beter in de oren? Op de foto zie je deze frisse dorstlesser. Een plaatje toch?
FRIS
Fritz, YaYa Kombucha, Searoop limo’s of biologisch sap. Kom maar door!
Zomaar een kleine greep uit het Zo’ndag Werkendam drankenassortiment.
PSSSST… BEST KEPT SECRET
Bier onder de bar… Fantastische alcoholarme (<0,5% ) bieren. Vraag ernaar!
SNACKS
ZOET
We zagen wel dat je cake… Altijd een cake of the day bij Zo’ndag. Iedere keer weer anders en g’woon lekker. Of belief je een stukje versgebakken boterkoek met lavendel, een amandelbrownie met bosfruit. Geen probleem! Maar zoals gezegd we variëren graag, dus bereide snacks zijn geen garantie voor de toekomst.
HARTIG
Werkendam is in Brabant. We gooien er even een lesje geo in. We ontkomen dan ook niet aan het enige, echte ambachtelijke Brabantse worstenbroodje en hé dat vinden we he-le-maal niet erg. Ja, wel erg… Erg lekker.
BORREL
Probeer de snack platter, loaded nacho’s of de golden oldie bitterbal.
Allemaal yum!
De handgemaakte pita mag er ook zijn, kijk maar op de foto. Je krijgt er twee huisgemaakte dips en verse olijven bij.